Tijdens mijn eigen MaanCirkels werk ik met de structuur van de Vier Windrichtingen en Elementen van het Wiel, Moeder Aarde en Vader Kosmos. Met de krachten van Voorouders, Spirithelpers en krachtdieren. Deze roep ik aan tijdens een gebed.

 

Dit gebed heb ik vertaald naar een kaarten-set waarmee het ritueel van een MaanCirkel zich als vanzelf ontvouwt: de MoonSisters-kaarten. 

 

Hierdoor is het voor een groep vrouwen mogelijk om MaanCirkel-bijeenkomsten te houden. Ook als hier weinig tot geen ervaring mee is. Met behulp van deze kaarten, die op het begin van de bijeenkomst worden getrokken, wordt het proces van de "Heilige Ruimte" openen en sluiten, verdeelt over alle deelneemsters. Hierdoor empower je iedere vrouw in de cirkel, creëer je gelijkwaardigheid en bundel je alle krachten.

 

 

Met deze set kaarten is het voor iedere vrouw die daar naar verlangt mogelijk om een MaanCirkel te starten. Doordat iedere vrouw uit de MaanCirkel hier haar bijdrage aan levert wordt iedereen meer betrokken en empowert. Je gaat dit proces hierdoor echt voelen en beter begrijpen. Dit creëert weer meer diepgang en verbondenheid in de MaanCirkel.

 

Werken met de MoonSister-kaarten

De kaarten met de afbeeldingen worden getrokken. Iedere kaart met een afbeelding is genummerd en hoort bij een kaart met tekst. Deze worden bij elkaar gezocht en op volgorde gelezen. 

 

Iedere kaart vertegenwoordigt een onderdeel van het Ritueel dat bij een MaanCirkel hoort. Zoals het ritueel reinigen van alle MaanZusters, een meditatie begeleiden, een kracht aanroepen of het bewaken van de integriteit van de Cirkel.

 

Alle kaarten moeten worden getrokken en verdeeld onder de aanwezige MaanZusters. Zodat het Ritueel volledig wordt uitgevoerd. De kaartenset fungeert ook als orakel-set: Schenk aandacht aan wat de kaart die jij hebt getrokken voor jou persoonlijk betekent en welke plek dit in jou leven inneemt.

JA! Ik wil op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van MoonSisters en maanlijks (maar nooit vaker) een mail ontvangen over uitbreiding van de kaarten-set, workshops, filmpjes met uitleg over de kaarten en geleide visualisaties:

* indicates required