Dit jaar ben ik met MoonSisters aanwezig op het gehele Zomer Lorelei-festival. Je kan twee verschillende workshops bij mij volgen: De Magie van MaanCirkels en Trance Journey naar de Zwarte Madonna & beeldje boetseren. Hieronder lees je meer over de inhoud van deze workshops. Ook neem ik de MoonSisters-kaartensets mee, deze zijn te koop voor een festivalprijs van €25,- Je kunt ze ook via de webshop bestellen: MoonSisters-Webshop 


De Magie van MaanCirkels: Ben je tijdens het Lorelei-festival geraakt door de kracht die vrijkomt wanneer vrouwen in een Cirkel samenkomen en wil jij een SisterCirkel starten?

 

Tijdens deze workshop kom je alles te weten over dit oeroude fenomeen van besloten vrouwencirkels!

 

Wat het houdt een MaanCirkel eigenlijk precies in? Waarom is het helend? Voor jou, maar ook voor de wereld? Welke processen vinden er plaats? Welke structuur is er?

 

Hoe creëer je een Heilige Ruimte? Hoe maak je contact met het collectieve veld van VrouwenKracht, de Grote Oer-Maancirkel? Welke invloed heeft de maancyclus op jouw leven? Hoe kun je hier meer bij stilstaan? 

 

Ik werk tijdens mijn eigen MaanCirkels met de structuur van de Vier Windrichtingen en Elementen van het Wiel, Moeder Aarde en Vader Kosmos. Met de krachten van Voorouders, Spirithelpers en krachtdieren. Deze roep ik aan tijdens een gebed.

 

Dit gebed heb ik vertaald naar een kaarten-set waarmee het ritueel van een MaanCirkel zich als vanzelf ontvouwt: de MoonSisters-kaarten. Tijdens deze workshops openen en sluiten we de Cirkel gezamenlijk met behulp van deze kaarten.


 

Het thema van Lorelei 2019 is: De Zwarte Madonna: Het Mysterie van de Zwarte Madonna laat zich niet vatten of verklaren, net zo min als je natuurverschijnselen, innerlijk weten, mystieke ervaringen of het Leven zelf kunst verklaren.

 

We nodigen haar dit jaar uit om onze Gids te zijn naar ons eigen Vrouwelijke Weten.

 

Trance Journey naar de Zwarte Madonna & beeldje boetseren: 

We gaan een Trance Journey maken naar de Zwarte Madonna. Met behulp van mijn drum en stem ga je op reis en leer je dit archetype kennen.

 

Ik heb een techniek ontwikkeld waarmee je vanuit het "Zelf" op reis gaat naar jouw binnenwereld in het Landschap van de Ziel. We maken door middel van ademhalingsoefeningen contact met Moeder Aarde en Vader Kosmos. Hierdoor kom je in jouw centrum. Van hier uit stap je in jouw Heilige stuk en ga je, onder mijn begeleiding, op reis. Je reist af naar de Zwarte Madonna, en maakt kennis met haar oerkracht zodat je deze meer kunt gaan belichamen en uitnodigen in het dagelijks leven.

 

Na de Trance Journey ga je van zwarte zelfhardende klei een beeldje maken voor de Zwarte Madonna. Deze klei hardt vanzelf uit en hoeft niet te worden gebakken. Na afloop van de workshop kun je het beeldje direct meenemen. Geef het beeldje thuis een plekje op je altaar. Een mooie herinnering aan Lorelei! 

 

 

In de zelfhardende klei kun je materialen verwerken, zoals stokjes, veertjes of (edel)stenen. Deze kun je tijdens het festival vinden of aanschaffen.

Voor de klei vraag ik een vergoeding van €4,-

 

JA! Ik wil op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van MoonSisters en maanlijks (maar nooit vaker) een mail ontvangen over uitbreiding van de kaarten-set, workshops, filmpjes met uitleg over de kaarten en geleide visualisaties:

* indicates required